Simons sida

Tjena!

Jag heter Simon och är en hockytokig kille. Jag älskar allt som har med hockey att göra. Jag kommer att försöka vara objektiv här på bloggen. Fast jag ska erkänna att hjärtat klappar för Brynäs.

Jag kommer att till 99,9% blogga om hockey. Det kommer handla om matcher, spelare, lag och lite annat smått och gott. Jag hoppas att ni kommer att gilla min blogg.

/Simon

 

2 reaktion på “Simons sida”

 1. Hej Simon,
  Hur länge sen är det du registrerade http://www.villafans.se? Hur kommer det sig att du valde denna adress för en hockey-sida? Anledningen att jag fråga är att jag hade domänen före dig och måste ha missat en inbetalning och därför blev den ledig. Jag skrev om bandy.
  Inte så att jag bryr mig om domänen i och med att jag slutade skrive på sidan när jag flyttade utomlands hösten 2010 utan mer att jag är nyfiken.

  ha det gött
  Marcus

  1. Tja!
   Det var ungefär ett år sedan. Jag vet att villa syftar på bandy men det var svårt att hitta ett ledigt hockeynamn. Jag tog därför en sportblogg med vinterinriktning som redan hade besökstatistik. Hoppas det var svar på dina frågor. Det hade alltså gått 5 år sedan du slutade skriva.
   Trevlig påsk
   /simon

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *