Kategoriarkiv: Hockey

I’m back!

Har ni saknat mig? 😉 Har egentligen ingen aning om varför det har tagit typ ett halvår för mig att öppna bloggen, skyller på att hockeysäsongen börjat 😉 Men trevligt att veta att ni är kvar här i alla fall.

Loggade in lite för att tala om att jag och några polare har bestämt att åka till Linköping på onsdag och kolla matchen mellan Brynäs och Linköping och sedan ligga över på hotell till torsdagen innan vi åker hem.

Så min planering fram till onsdag är låna 4000, se till att alla mina Brynäraccessoarer kommer med, tillsammans med underkläder, tandborste och ombyteströja.

Ibland är det bra att vara man, hade man varit brud så hade man väl behövt en vecka på sig för att packa ner smink, prylar till hår, kläder och skor och allt annat bråte de drar med sig och troligen aldrig använder 😉

Ska bli så jävla kul detta! Linköping here we come!

brynäs_992

Den perfekta presenten

Det var alla hjärtans dag igår. Jag suger verkligen på att köpa presenter så vi skiter i att skriva vad jag köpte. Tjejen däremot är en riktigt höjdare på att handla. Det är givetvis bra när vi ska på fester. Det är alltid hon som får shoppa. Dessutom är det ju kanon att få paket själv. Igår fick jag ett presentkort till upplevelser inom sport och fritid. Jag får välja en upplevelse från en hemsida som är fullmatad med olika aktiviteter. Jag har ju säsongskort på hockeyn annars är det en given present.

Jag har inte bestämt mig riktigt för vilken aktivitet det blir ännu. Det fanns så sjukt mycket intressant att testa, måste helt enkelt fundera på det ett slag. Det blir iallafall något jag inte testat tidigare. Köra travhäst kanske. Det har jag varit sugen på ett tag. Jag spelar på travet lite då och då men har aldrig varit kusk.
tr

Vad fick ni för skoj i present då? Fick ni också en rolig upplevelse eller fick ni töntiga rosor?

Inga ligor i hockeyn

Jag kan inte hjälpa det men jag är så emot att det eventuellt ska bli förbud för att registrera resultat i serier och cuper för barn under 13 år. I fotbollen har detta redan införts. Jag kan förstå det till en viss del efetrsom en del unga tappar glädjen för idrotten när lagen toppas och de inte får spela. Fast jag tycker att de ska gå på problemet istället. Föräldrarna!!! Det är viktigt att lära sig handskas med förluster.
yut
Vart går gränsen då för tävling? Vi i femman toppas ju. De bästa från klassen tas ut och får tävla. Fast inget gnat från föräldrarna där inte.

Nej låt tävlingarna fortsätta och vi vuxna får helt enkelt skärpa till oss. Ta inte bort glädjen från sporten. Alla kan inte vara vinnare.

Hockeymode

Det är väldigt intressant att jämföra hockeyspelare och fotbollsspelare när det gäller mode. Fotbollsspelarna måste stå en timma och styla sig innan de går ut på planen.
ms

Jag föredrar helt klart hockeymode. Nu tänker ni säkert slutspelsskägg men jag tänkte på hur de klär sig privat. Hockeymodet är så där skönt avslappnat. Ofta jeans eller chinos kombinerat med en tröja eller skjorta.
pf

Jag tror att det här har att göra med att NHL spelas i USA. Därför är moder typiskt Ralph Lauren medan fotboll är sydeuropeisk och mer Armani. Jag är defenitivt en Denim & Supply Ralph Lauren kille. Jag väljer det alla gånger isället för en tajt figurnära skräddarsydd skjorta. Hockey är min sport på alla plan.
ndjjddd
Beställde hem lite julkläder från Stylepit och jag kan berätta att jag inte kommer att bära en italiensk kostym på julafton 😉

Stockholmsdrömmar

Ibland är jag i valet och kvalet om jag inte ska ta mitt pick och pack och flytta till stockholm. Det är lätt att ta sig mellan Gävle och Stockholm. Bra vägar och många tågförbindelser. Det som håller mig kvar här är såklart Brynäs.

Att Stockholm lockar beror givetvis på det stora utbudet somm finns. 99% av alla landskamper, oavsett sport, spelas i huvudstaden. Jag är galet sportintresserad, mer än bara hockey som gäller. Skulle be en mäklare i Stockholm fixa ett boende i närheten av Globen eller Friends arena. Så himla kung det vore.
fa
Som jag började inlägget med så finns det väldigt bra transporter mellan Gävle och stockholm. Jag kan ta en tågbiljett när det är en match. Fast det kräver ofta hotellvistelse. Sedan ska vi inte tala om att det inte går att ta ledigt alla gånger heller. Att gå och se på varje landskamp godkänner inte min arbetsgivare som ett legitimt själ för ledighet.

Det finns för och nackdelar med allt.