SkitSAS

Jävla SAS. Jag menar det verkligen! Eller kanske inte SAS i sig men jävla tönt piloter!!!!! Deras strejk ställde till sjukt stora problem för oss. Vi var ett gäng som skulle åka ner och kolla på EM mot Irland. Självklart hade vi bokat flygbiljetter med SAS. Vi väntade in i det längsta men det slutade med att vi fick hyra bil. Nu är inte jag en pilot som tjänar 78 000 i månaden ( vilket är en pilots snittlön) utan i stället är jag jävligt tacksam för att det finns snabblån på nätet. Det kostar att hyra bil och bensinkostaden är inte direkt billig den heller. Dessutom så tillkommer ju en natt extra på hotell efter vägen samt mat. Jag kommer inte att få tillbaka några pengar för den inställda flygresan.

Jag önskar att inlägget bara handlade om hur kul vi hade på resan. Hur vi sjöng och hur jävla mäktigt det var inne på arenan. Men nej det var som jag hade en sur uppstötning hela resan. Resten av sommaren är typ förstörd för min del. Sviniga piloter!!!

Här är åtminstone ett klipp som får mig på bra humör!

Vilket drag och vilken stämning det var!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *